Запрошуємо на виставку «Безпека 2016»

30 вересня 2016

Запрошуємо відвідати стенд DEPS на виставці «Безпека 2016», яка пройде 18 — 21 жовтня 2016 року в виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза».

Запрошуємо на виставку «Безпека 2016»

Основну увагу ми приділимо системам відеоспостереження. Відвідувачі нашого стенду зможуть ознайомитись з комплексними рішеннями для систем IP-відеоспостереження, а також аналоговими системами відеоспостереження високої чіткості (технологіями AHD, MHD) провідних виробників:

• Gazer, Grand Technology - камери та пристрої запису для побудови систем спостереження типових об'єктів різної складності.
  • FoxGate - мережеве обладнання: POE комутатори, маршрутизатори і автоматизації виробництва.
  • FinMark - оптичний, коаксіальний кабель, вита пара.
  • DCG - сигнальний кабель.
  • Trilink - роз'єми і перехідники.

Відвідувачі стенду DEPS зможуть дізнатися про переваги та особливості наших послуг та обладнання, отримати професійні консультації провідних фахівців, обговорити питання, що цікавлять та познайомитися зі співробітниками нашої компанії.

Місце проведення:

Виставковий центр «КиївЕкспоПлаза» (вул. Салютна, 2-Б, павільйон №1).

Робота виставки:

Виставка працює 18 - 21 жовтня 2016 року з 10.00 до 18.00.

Вхід відвідувачів припиняється о 17.30.

Реєстрація:

Всі відвідувачі проходять обов'язкову реєстрацію на виставці.

Персональне запрошення для отримання беджа учасника виставки можна скачати тут:

До зустрічі на «Безпека 2016!

Номер нашого стенду - C521

0 SELECT i.id iid, i.name, i.elements img, i.`publish_up` AS modified, c.id cid FROM `vjprf_zoo_item` i LEFT JOIN `vjprf_zoo_tag`t ON t.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category_item` ci ON ci.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category`c ON ci.`category_id`=c.`id` WHERE t.`name` IN ('') AND i.`id`<>63877 AND c.id >0 AND i.`type`='article' AND c.`parent` = 7169 GROUP BY i.`id` ORDER BY `publish_up` DESC LIMIT 0,3
Схожі матеріали