DEPS, Spacecom та Ukrkosmos на спільній конференції «Нові горизонти супутникового телебачення.»

16 червня 2017

24 травня 2017 року у Львові, в конференц-залі заміського готельного комплексу «Бухта Вікінгів» відбулася конференція «Нові горизонти супутникового телебачення. Можливості регіональних мовників ».

Організаторами конференції виступили супутниковий оператор Spacecom (власник нового супутника AMOS-7), українське підприємство «Укркосмос», один із напрямів діяльності якого - послуги телепорту, і постачальник телекомунікаційного обладнання компанія DEPS.

Spacecom презентувала новий супутник AMOS-7, який замінить АMOS-2 і буде обслуговувати як українських споживачів, так і клієнтів з інших європейських країн. AMOS-7 став найпотужнішим супутником в Україні, дозволивши регіональним каналам отримати максимально вигідні умови на послуги супутникового зв'язку.

Представники компанії «Укркосмос» розповіли докладніше про новий спільний зі Spacecom проектом «Країна ТБ», орієнтований на регіональних мовників. Завдяки новому супутнику AMOS-7 і обладнанню від компанії DEPS супутниковий зв'язок перестав бути дорогим, давши можливість регіональним каналам піднятися на супутник.

Компанія DEPS представила презентацію новітніх технологій та обладнання в сучасному мовленні, які будуть використані при реалізації проекту «Країна ТБ». Антон Куліш, пресейл інженер DEPS, ознайомив слухачів з універсальною головною станцією Appear TV, EPG-рішеннями Teleste, системами умовного доступу Cryptoguard. Спікер окремо зупинився на рішеннях для IP-мовлення від Elemental Technologies, а також на рішеннях для роботи з відео у не стисненому вигляді від Nevion і Barnfid.

Оллі Туомелла, представник компанії Bridge Technologies, презентував NOMAD - новітній універсальний інструмент, який дозволяє миттєво приймати і проводити глибокий аналіз OTT (HLS і DASH) та multicast/unicast потоків, SDIoIP, транспортних потоків MPEG-2 TS з ASI, супутникових, наземних і кабельних цифрових джерел.

Оскільки технології стають все більш і більш складними, використання NOMAD дозволяє повноцінно аналізувати сучасні медіа-сигнали без необхідності отримання додаткових знань. Революційних дизайн NOMAD робить його дуже легким і компактним, в той же час дуже надійним.

По завершенню конференції всі учасники зібралися відпочити в ресторані на віскі-party, отримавши від спікерів відповіді на нагальні питання в дружній обстановці.

1 SELECT i.id iid, i.name, i.elements img, i.`publish_up` AS modified, c.id cid FROM `vjprf_zoo_item` i LEFT JOIN `vjprf_zoo_tag`t ON t.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category_item` ci ON ci.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category`c ON ci.`category_id`=c.`id` WHERE t.`name` IN ('Укркосмос') AND i.`id`<>64827 AND c.id >0 AND i.`type`='article' AND c.`parent` = 7169 GROUP BY i.`id` ORDER BY `publish_up` DESC LIMIT 0,3