DEPS на УКОЗ-2017

04 жовтня 2017

01 жовтня в Буковелі завершилася 8-а Українська конференція операторів зв'язку (УКОЗ) 2017.

DEPS на УКОЗ-2017

Компанія DEPS виступила ексклюзивним спонсором конференції, в черговий раз підтримавши важливу для телеком галузі подію.

Модератором та експертом секції «Пасивні оптичні мережі, теорія і практика» виступив Севрук Владислав, керівник відділу комплексних телекомунікаційних технологій компанії DEPS, який також представив свою доповідь на тему «Технологія PON: з чого все починалося і чого очікувати в майбутньому».

Презентація була присвячена аналізу стану ринку, статистиці, аналітиці та прогнозам технологій GPON vs GEPON.

Так як компанія DEPS є офіційним представником самого затребуваного в Україні виробника ефективних рішень для PON - компанії BDcom, звичайно ж не обійшлося без обговорення наболілих тем по роботі та обслуговуванню обладнання цього бренду.

На завершення презентації Юрій Блажиєвський, керівник відділу оптичних пасивних систем DEPS, розіграв цінні призи від DEPS серед присутніх в залі слухачів.

Три дні УКОЗ в компанії з 500 кращими представниками телеком галузі України пролетіли як одна мить, наповнене масою вражень, сюрпризів, зустрічами зі старими друзями та новими знайомствами, а учасники роз'їхалися в очікуванні наступного УКОЗу.

УКОЗ - найбільша конференція галузі телекомунікацій, яка орієнтована передусім на представників малого та середнього бізнесу.

Слідкуйте за останніми новинами компанії DEPS і телекомунікаційного ринку на нашому Telegram каналі: Telegram

3 SELECT i.id iid, i.name, i.elements img, i.`publish_up` AS modified, c.id cid FROM `vjprf_zoo_item` i LEFT JOIN `vjprf_zoo_tag`t ON t.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category_item` ci ON ci.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category`c ON ci.`category_id`=c.`id` WHERE t.`name` IN ('УКОЗ') AND i.`id`<>65252 AND c.id >0 AND i.`type`='article' AND c.`parent` = 7169 GROUP BY i.`id` ORDER BY `publish_up` DESC LIMIT 0,3
Схожі матеріали