Перший день футбольного турніру «Небесна криниця CUP 2017»

29 серпня 2017

У неділю, 27 серпня, стартував щорічний футбольний турнір «Небесна криниця CUP 2017».
Футбольна команда DEPS стала однією з 24 команд провідних компаній країни, які взяли участь в цьому турнірі.

Перший день футбольного турніру «Небесна криниця CUP 2017»

Згідно з жеребкуванням, що відбулося напередодні 22 серпня, команда DEPS потрапила в групу А, опинившись в компанії команд: Збройні Cили України, Intercity, Велика Кишеня, КийАвиа і Алюр.

Перший день змагань пройшов в місті спорту Гідропарк. На двох полях було проведено 9 ігор.

1

Суперником команди DEPS стала команда Збройних сил України - гідний противник, учасник футбольної Бізнес-ліги і фаворит нинішнього турніру. Гравці DEPS першими відкрили рахунок, забивши поспіль 2 голи і утримували перевагу на полі. У другому таймі суперник, змінивши тактику, провів ряд успішних атак і вже до кінця гри рахунок був 2:7 на користь ЗСУ.

Команда DEPS вітає команду ЗСУ з першою перемогою і посилено готується до наступних матчів.

Побажаємо команді DEPS подальших перемог!

Протягом найближчих двох місяців кожні вихідні нас очікують завзята боротьба, бурхливі емоції і переживання на шляху до титулу чемпіона і права зіграти з легендами «Динамо Київ»!

Про футбольному турнірі «Небесна Криниця CUP 2017»

«Небесна Криниця CUP 2017» - щорічний футбольний бізнес турнір серед корпоративних команд українських та міжнародних компаній, об'єднаних спільними інтересами і цінностями. Тут самі соціально активні команди бізнесу змагаються за право зіграти з легендами "Динамо-Київ".

Мета турніру - популяризувати спорт і здоровий спосіб життя в бізнесі, тому що тільки здорова спортивна команда - запорука успішного бізнесу.

Турнір проходить за підтримки Федерації футболу України і в фіналі кращі футболісти турніру вийдуть на поле проти легендарних зірок «Динамо».

Слідкуйте за останніми новинами компанії DEPS і телекомунікаційного ринку на нашому Telegram каналі: Telegram

3 SELECT i.id iid, i.name, i.elements img, i.`publish_up` AS modified, c.id cid FROM `vjprf_zoo_item` i LEFT JOIN `vjprf_zoo_tag`t ON t.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category_item` ci ON ci.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category`c ON ci.`category_id`=c.`id` WHERE t.`name` IN ('футбольний турнір') AND i.`id`<>65121 AND c.id >0 AND i.`type`='article' AND c.`parent` = 7169 GROUP BY i.`id` ORDER BY `publish_up` DESC LIMIT 0,3