Запрошуємо зустрітися на виставці «Безпека-2017»

02 жовтня 2017

Запрошуємо відвідати стенди DEPS на виставці «Безпека 2017», яка пройде 17 - 20 жовтня 2017 року в виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза».

Запрошуємо зустрітися на виставці «Безпека-2017»

В цьому році компанія DEPS виступить на виставці «Безпека» з двома стендами, за різними тематиками:

1. На стенді A123 ми представимо інноваційні інтегровані системи безпеки СКУД, розробки і впровадження комплексних систем безпеки.
  2. Стенд DEPS під номером B222 присвячений комплексним рішенням для IP та HD систем відеоспостереження.

Безпека 2017

Наші стенди на виставці:

Завдяки демонстраційному стенду та новій торговій марці систем відеоспостереження Tyto, відвідувачі зможуть оцінити якість зображення з кожної з представлених відеокамер, дізнатися про підвищені можливості камер Tyto при нічному баченні c використанням інноваційної технології Starlight від компанії Sony, познайомитися з функціями вбудованої відеоаналітики (виявлення залишених і зниклих об'єктів, контроль периметра, перетину лінії, і т.д.), порахувати економічну доцільність при переході на кодек H.265 в IP-системах відеоспостереження та відповісти на спірне питання прийнятності використання відеозображення з частотою кадрів не рівній 25 в охоронних цілях.

Необхідно підключити IP камеру по витій парі на відстані до 200 м? Це абсолютно можливо для спеціалізованих комутаторів FoxGate та з використанням витої пари ТМ FinMark. Ми з задоволенням розповімо про досвід побудови протяжних ліній Ethernet, про застосування вуличних моделей комутаторів FoxGate та побудову ЛВС для периметрального відеоспостереження по топології «кільце» або «шина».

Крім систем відеоспостереження буде показане HDMI-обладнання, що дозволяє не тільки розподіляти сигнали високої чіткості, але й забезпечувати якісну та надійну передачу HDMI-сигналів в мережах Ethernet.

Окремо буде виділена тема грозозахисту для систем IP-CCTV і HD-CCTV будь-якого масштабу з різними рівнями ефективності захисту.

Відвідувачі стендів DEPS зможуть дізнатися про переваги та особливості наших послуг та обладнання, отримати професійні консультації провідних фахівців, обговорити питання, що цікавлять і познайомитися зі співробітниками нашої компанії.

Место проведения

Выставочный центр «КиевЭкспоПлаза» (ул. Салютная, 2-Б, павильон №1)

Работа выставки

Выставка работает 17 – 20 октября 2017 г. с 10.00 до 18.00.

Все посетители проходят обязательную регистрацию на выставке.

Персональный пригласительный билет для получения бейджа участника выставки можно скачать здесь:

До встречи на «Безпека-2017»!

Слідкуйте за останніми новинами компанії DEPS і телекомунікаційного ринку на нашому Telegram каналі: Telegram

3 SELECT i.id iid, i.name, i.elements img, i.`publish_up` AS modified, c.id cid FROM `vjprf_zoo_item` i LEFT JOIN `vjprf_zoo_tag`t ON t.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category_item` ci ON ci.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category`c ON ci.`category_id`=c.`id` WHERE t.`name` IN ('конференція') AND i.`id`<>65244 AND c.id >0 AND i.`type`='article' AND c.`parent` = 7169 GROUP BY i.`id` ORDER BY `publish_up` DESC LIMIT 0,3