Отримано будівельну ліцензію

06 липня 2016

Компанія DEPS отримала ліцензію на будівництво об’єктів IV та V категорій складності.

Отримано будівельну ліцензію

Перелік робіт, які підлягають лицензувагнню та які можуть здійснювати фахівці компанії DEPS:

1. Будівельні і монтажні роботи загального призначення:

• улаштування основ та фундаментів збірних та монолітних, зведення металевих конструкцій;
  • зведення збірних бетонних, залізобетонних та армоцементних конструкцій;
  • зведення дерев’яних, кам’яних та армокам’яних конструкцій;
  • монтаж технологічного устаткування;
  • виконання пусконалагоджувальних робіт: електротехнічних пристроїв та автоматизованих систем управління.

2. Будівництво об’єктів інженерної інфраструктури:

• монтаж внутрішніх та зовнішніх інженерних мереж, систем, приладів і засобів вимірювання, іншого обладнання:
  • електропостачання і електроосвітлення;
  • засобів автоматизації і контрольно-вимірювальних приладів, зв’язку, сигналізації, радіо, телебачення, інформаційних мереж;
  • монтаж інженерних споруд.

Ліцензія дозволяє компанії DEPS надавати своїм клієнтам повний комплекс послуг в області будівництва — від підготовки ТЕО і проектування до введення об’єкта в експлуатацію, при необхідності виступивши в якості генерального підрядника — ліцензія дозволяє виконувати такі функції як «генеральний розробник у проектуванні» та «генеральний підрядник в будівництві».

Назва документу Тип файлу Розмір Мова
Будівельна ліцензія PDF 459.87 KB Українська Завантажити
Теги:DEPS

3 SELECT i.id iid, i.name, i.elements img, i.`publish_up` AS modified, c.id cid FROM `vjprf_zoo_item` i LEFT JOIN `vjprf_zoo_tag`t ON t.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category_item` ci ON ci.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category`c ON ci.`category_id`=c.`id` WHERE t.`name` IN ('DEPS') AND i.`id`<>63396 AND c.id >0 AND i.`type`='article' AND c.`parent` = 7169 GROUP BY i.`id` ORDER BY `publish_up` DESC LIMIT 0,3