Партнерство DEPS і Ruckus Wireless

27 серпня 2014

З середини 2013 року компанія DEPS і американський виробник Wi-Fi обладнання Ruckus Wireless стали партнерами, що поклало початок тісного та взаємовигідного співробітництва.

Партнерство DEPS і Ruckus Wireless

Ruckus WirelessТМ Ruckus Wireless

Компанія Ruckus Wireless є піонером на ринку інфраструктури бездротового зв’язку, який у свою чергу дозволяє операторам зв’язку і підприємствам залишатись лідерами завдяки зростаючому попиту на високу пропускну здатність додатків та послуг. Технологія Ruckus Smart Wi-Fi перевизначає можливості продуктивності бездротової мережі з гнучкістю, надійністю і доступністю. Ми особливо зосереджені на Ефективній Продуктивності у бездротових мережах з початку наших проектів 2004 року, і ми продовжуємо бути лідерами галузі у презентації інновацій.

Решение Ruckus Wireless в крупнейшем торговом центре Восточной Европы

29 серпня 2014 Новости компании

Компания DEPS выступила поставщиком беспроводного оборудования Ruckus Wireless для построения Wi-Fi сети на территории торгового центра «Барабашово» в Харькове, крупнейшем оптово-розничном торговом центре в Восточной Европе. Площадь объекта превышает 75 гектаров, здесь более 18 000 торговых и складских мест и ежедневный поток от 100 до 200 тысяч посетителей.

Приклади впроваджень:

Тестування Wi-Fi обладнання:

У розпорядженні компанії DEPS є всі необхідні ресурси для надання послуг з проектування мереж Wi-Fi, монтажу і налаштування Wi-Fi обладнання.

Ми надаємо обладнання на тестування і забезпечуємо професійну технічну підтримку.

Товари, які можна взяти на тестування:

3 SELECT i.id iid, i.name, i.elements img, i.`publish_up` AS modified, c.id cid FROM `vjprf_zoo_item` i LEFT JOIN `vjprf_zoo_tag`t ON t.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category_item` ci ON ci.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category`c ON ci.`category_id`=c.`id` WHERE t.`name` IN ('партнерство') AND i.`id`<>63932 AND c.id >0 AND i.`type`='article' AND c.`parent` = 7169 GROUP BY i.`id` ORDER BY `publish_up` DESC LIMIT 0,3