Отриманий сертифікат УкрСепро на кабелі ТМ FinMark

10 березня 2016

Компанія DEPS отримала сертифікат відповідності УкрСЕПРО на кабельну продукцію ТМ FinMark. Сертифікований весь продуктовий ряд: коаксіальні, оптичні кабелі, кабель кручена пара.

Отриманий сертифікат УкрСепро на кабелі ТМ FinMark

Отримані сертифікати підтверджують повну відповідність кабельної продукції ТМ FinMark вимогам українських і міжнародних стандартів, що відносяться до кабельно-провідникової продукції.

Короткий опис "Оптичного кабелю":

Оптичний кабель (його часто називають  оптоволокно) призначений для передачі інформаційних сигналів в оптичному діапазоні довжин хвиль. Він включає в себе одне або кілька оптичних волокон, а також конструктивні елементи, що захищають волокна від механічних впливів, впливу температури, дії води (вологи) т.ін.

Волоконно-оптичний кабель класифікується за кількістю волокон, типом сердечника, способам прокладки, умовами експлуатації т.ін.

Оптичний кабель
оптичний кабель

Коаксіальний кабель

Короткий опис кабелю "Кручена пара":

Кручена пара (Ethernet-кабель) - найпопулярніший тип кабелю для побудови структурованих кабельних систем. Інші поширені назви для крученої пари: LAN-кабель, мережевий кабель (говоримо про комп'ютерні мережі), інтернет-кабель.

Найпоширенішою технологією для створення комп'ютерних мереж не тільки локального, але і міського масштабу на сьогодні став Ethernet. Якщо для побудови магістральних ділянок мережі частіше використовується оптичний кабель, то для реалізації внутрішньобудинкової структури застосовується кручена пара. Залежно від нормованої смуги пропускання, кабелі розрізняються за категоріями. Найбільш затребувана на сьогоднішній день кручена пара Cat 5e (категорії 5е) з нормованою пропускною здатністю до 100 МГц. Кручена пара, яку Ви можете купити у нас гуртом, відрізняється високою якістю і довговічністю.

Короткий опис кабелю "Кручена пара":

Кручена пара

ТМ «FinMark» - виробник широкого асортименту оптоволоконних, коаксіальних і LAN-кабелів для галузей телекомунікацій та телебачення.

ТМ «FinMark» рухається в ногу з часом, пропонуючи ринку як добре відомі конструкції кабельної продукції, так і зовсім нові розробки, при виробництві яких дотримуються всі стандарти якості. Кабельна продукція ТМ «FinMark» отримала високу оцінку з боку великих телекомунікаційних компаній завдяки зручності монтажу, довговічності і винятковій надійності. Це підтверджено сотнями кілометрів кабельних трас, які вже протягом багатьох років знаходяться в промисловій експлуатації.

0 SELECT i.id iid, i.name, i.elements img, i.`publish_up` AS modified, c.id cid FROM `vjprf_zoo_item` i LEFT JOIN `vjprf_zoo_tag`t ON t.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category_item` ci ON ci.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category`c ON ci.`category_id`=c.`id` WHERE t.`name` IN ('') AND i.`id`<>63174 AND c.id >0 AND i.`type`='article' AND c.`parent` = 7169 GROUP BY i.`id` ORDER BY `publish_up` DESC LIMIT 0,3
Схожі матеріали