Отримано сертифікати УкрСЕПРО на оптичний кабель FinMark типів UT і LT

14 липня 2016

Компанія DEPS отримала сертифікат відповідності УкрСЕПРО на оптичний кабель FinMark типів UT і LT.

Отримано сертифікати УкрСЕПРО на оптичний кабель FinMark типів UT і LT

Оптоволоконний кабель для внутрішньої і зовнішньої прокладки

На конструкцію оптичного кабелю принципово впливають умови, в яких він буде використовуватися. Конструктивно досить явно різняться кабелі для прокладки всередині приміщень та для зовнішньої прокладки.

Внутрішній оптоволоконний кабель, як правило, містить волокна в щільному буфері (∅ 9 мм), армуючі діелектричні елементи (арамідні волокна) і оболонку з пластика не підтримує горіння (PVC або LSZH).

В кабелях для зовнішньої прокладки зазвичай присутній чітко виражений сердечник - всі оптичні волокна в захисних модульних конструкціях. Кабелі FinMark мають два типи сердечника: з центральною трубкою (UT , Uni Tube) і модульний (LT, Loose Tube). В оптоволоконних кабелях LT кожна група волокон в лаковому покритті ∅ 250 мкм (від 2 до 12) знаходиться в своїй захисній модульної трубці. Такі кабелі зазвичай містять велику кількість волокон (до 288 і більше), добре захищених від будь-яких механічних впливів. Однак при числі волокон до 12-24 зручно використовувати менш габаритний оптико волоконний кабель типу UT.

• Асортимент оптичного кабелю типу UT можна побачити тут.
  • Асортимент оптичного кабелю типу LT можна побачити тут.

3 SELECT i.id iid, i.name, i.elements img, i.`publish_up` AS modified, c.id cid FROM `vjprf_zoo_item` i LEFT JOIN `vjprf_zoo_tag`t ON t.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category_item` ci ON ci.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category`c ON ci.`category_id`=c.`id` WHERE t.`name` IN ('УкрСЕПРО') AND i.`id`<>63655 AND c.id >0 AND i.`type`='article' AND c.`parent` = 7169 GROUP BY i.`id` ORDER BY `publish_up` DESC LIMIT 0,3