DEPS підтримала YES 2016

02 листопада 2016

15 - 17 вересня, м. Київ, культурно-мистецький та музейний комплекс «Мистецький Арсенал». Пройшла 13-а щорічна зустріч Ялтинської Європейської Стратегії (YES) - найбільшої в Східній Європі платформи публічної дипломатії з розробки стратегії розвитку України та Широкої Європи і сприяння євроінтеграції України, організована YES за підтримки Фонду Віктора Пінчука.

DEPS підтримала YES 2016

Компанія DEPS вже другий рік поспіль підтримала форум, взявши на себе роботи з планування та розгортання Wi-Fi мережі на території комплексу «Мистецький Арсенал». Ми забезпечили швидким і надійним інтернет-доступом учасників форуму YES 2016, в роботі якого взяли участь понад 350 провідних політиків, дипломатів, бізнесменів, громадських діячів, експертів з 20 країн світу, а також пул з більш ніж 200 журналістів, які висвітлювали захід у режимі он-лайн.

Вся мережа побудована на обладнанні американської компанії Ruckus Wireless. Для організації бездротового зв'язку було встановлено 15 внутрішніх дводіапазонних Wi-Fi точок доступу Ruckus ZoneFLex R600 і 4 Ruckus ZF7372.

Радіопокриття включало 2 величезних конференц-зали, зону преси, делегацій, бізнес-центр, арт-зону, брифінг-хол, інформаційні стійки, обідню зону та зони кава-брейків, "зал студентів", зовнішній двір, офіс організаторів і численні переговорні кімнати . Всі покриття охопило площу більш ніж 50000 м2.

Завдяки безшовному покриттю як всередині будівлі, так і зовні гості та учасники зустрічі мали можливість користуватися високошвидкісним з'єднанням на піковій швидкості до 800 Мбіт / с за допомогою 802.11ас. Це дозволило абонентам мережі без проблем стежити за онлайн-трансляцією ораторів (HD Video), оперативно пересилати відео та фотоматеріали, вести потокові HD-трансляції, активно користуватись соціальними мережами, мессенджерами і т. Д.

Пікове навантаження склало до 100 користувачів на точку і близько 700 на всю бездротову мережу, але фірмові технології BeamFlex, ChannellFly, а також band steering і Load Balance дозволили з легкістю витримати навантаження і забезпечити високий рівень продуктивності для всіх абонентів, які скористалися Wi-Fi.

Активними користувачами бездротової мережі традиційно виступила команда організаторів, група техобслуговування і представники мас-медіа, які активно вели аудіо та відео трансляції. Кожній групі користувачів був привласнений свій SSID c різними типами аутентифікації і рівнем доступу, дозволивши розподілити навантаження і миттєво обмінюватися інформацією.

«Те, що ми другий рік поспіль підтримали форум, говорить про всецілу довіру з боку організаторів. - Каже Андрій Мальцев, менеджер проектів, DEPS. - Адже відповідальність велика - в сучасному світі інформаційних технологій відсутність інтернет-сигналу тягне за собою інформаційний колапс, який недопустимий на заході масштабу YES. Ми доклали всіх зусиль для того, щоб виправдати довіру організаторів і надати якісний сервіс, забезпечивши форум надійним доступом до світової мережі ».

Про форум YES:

YES - незалежна організація, заснована в 2004 році українським бізнесменом та громадським діячем Віктором Пінчуком. Діяльність організації визначає Наглядова Рада, на чолі з Президентом Польщі (1995-2005) Олександром Кваснєвським.

YES © 2016. Фотографи: Сергій Іллін, Олександр Індичий, Олександр Пілюгін та Валентіна Цимбалюк.

Пріоритетною метою для YES є сприяння розвитку України як сучасної, вільної та економічно сильної демократичної країни. Організація прагне сприяти ефективній інтеграції України в ключові міжнародні системи, діючи на рівні публічного діалогу та особистих контактів між людьми, які приймають рішення, провідними експертами, бізнесменами і журналістами.

Про Ruckus Wireless:

Піонер на ринку інфраструктури бездротового зв'язку. Міжнародний постачальник інтелектуальних продуктів і технологій Wi-Fi операторського класу, який здійснює діяльність на ринку рішень для інфраструктури мобільного інтернету і бездротових корпоративних систем WLAN. Компанія визнана першим розробником адаптивних рішень Wi-Fi для операторів.

0 SELECT i.id iid, i.name, i.elements img, i.`publish_up` AS modified, c.id cid FROM `vjprf_zoo_item` i LEFT JOIN `vjprf_zoo_tag`t ON t.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category_item` ci ON ci.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category`c ON ci.`category_id`=c.`id` WHERE t.`name` IN ('') AND i.`id`<>63990 AND c.id >0 AND i.`type`='article' AND c.`parent` = 7169 GROUP BY i.`id` ORDER BY `publish_up` DESC LIMIT 0,3
Схожі матеріали