Запрошуємо на конференцію «Нові горизонти супутникового телебачення. Можливості регіональних мовників»

15 травня 2017

24 травня 2017 року у Львові відбудеться конференція «Нові горизонти супутникового телебачення. Можливості регіональних мовників». На заході будуть представлені нові маркетингові та технологічні рішення для регіональних каналів.

Організаторами конференції виступають супутниковий оператор Spacecom, власник нового супутника AMOS-7, українське підприємство «Укркосмос», один із напрямів діяльності якого - послуги телепорту, і великий постачальник телекомунікаційного обладнання - компанія DEPS.

Програма заходу:

Початок об 11:30

• Вітальна кава.
  • Презентація нового супутника AMOS-7.
  • Презентація «ДП« Укркосмос »- сучасна супутникова компанія».
  • Презентація новітніх технологій в сучасному мовленні (DEPS).
  • Презентація позитивного досвіду використання мовної мережі (Bridge Technologies).
  • Презентація універсального пристрою моніторингу та аналізу сервісів в реальному часі NOMAD (Bridge Technologies).

Після офіційної частини заходу - дружній фуршет, віскі-party, жива музика та розваги.

Відвідування конференції безкоштовне.

Просимо вас зареєструватися до 17 травня.

Місце проведення:

Конференц-зал заміського готельного комплексу «Бухта Вікінгів», який знаходиться в 12 км. від Львова в напрямку Бібрки, траса Н09.

24 травня з залізничного вокзалу міста Львів буде організований трансфер учасників до місця проведення конференції.

Час відправлення автобуса: 9:30

По завершенню фуршету - трансфер на залізничний вокзал Львова.

За бажанням ви маєте можливість зупинитися в готельному комплексі зі знижкою -10% на проживання. Контакти готелю для бронювання за посиланням.

Оргкомітет заходу з нетерпінням чекає учасників і готовий надати організаційну та логістичну допомогу. З усіх питань звертатися:

+380 67 907 95 89, Людмила

+380 93 509 54 64, Юлія

l.litvinenko@ukrkosmos.kiev.ua

1 SELECT i.id iid, i.name, i.elements img, i.`publish_up` AS modified, c.id cid FROM `vjprf_zoo_item` i LEFT JOIN `vjprf_zoo_tag`t ON t.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category_item` ci ON ci.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category`c ON ci.`category_id`=c.`id` WHERE t.`name` IN ('Укркосмос') AND i.`id`<>64708 AND c.id >0 AND i.`type`='article' AND c.`parent` = 7169 GROUP BY i.`id` ORDER BY `publish_up` DESC LIMIT 0,3