Проведено навчання по темi ВОЛЗ

23 лютого 2017

16 лютого в Центрі технічного навчання компанії DEPS були проведені заняття з представниками компанії «Solid Brain» (м. Львів).

Проведено навчання по темi ВОЛЗ

У теоретичній частині курсу були розглянуті конструкції оптичних волокон, кабелів, з'єднувального та кросового обладнання. Вивчено технології прокладки, монтажу і технічної експлуатації волоконно-оптичних ліній зв'язку (ВОЛЗ).

Слухачі також отримали практичні навички в операціях:

• Оброблення оптичного кабелю
  • Монтаж підготовки та зварювання оптичних волокон
  • Окінцювання одноволоконних кабелів механічними та зварними коннекторами

Одне з занять було присвячене питанням оптичних вимірювань.

На макеті волоконно-оптичної лінії (13 км) було проведено вимірювання оптичної потужності, повного загасання лінії (методом внесених втрат). Під час рефлектометричних вимірювань були вивчені особливості характерні види неоднорідностей та режими роботи рефлектометра (OTDR).

Записатися на курси прямо зараз:

Заповніть форму:

1. Ваше ім'я*
  2. E-mail*
  3. Телефон*
  4. Телефон
  5. Ваше запитання
  6. Невірне введення

На сьогоднішній день тренерський склад DEPS на регулярній основі проводить навчання по більш ніж 100 напрямках в області телекомунікаційних та інформаційних систем.

3 SELECT i.id iid, i.name, i.elements img, i.`publish_up` AS modified, c.id cid FROM `vjprf_zoo_item` i LEFT JOIN `vjprf_zoo_tag`t ON t.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category_item` ci ON ci.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category`c ON ci.`category_id`=c.`id` WHERE t.`name` IN ('навчання') AND i.`id`<>64383 AND c.id >0 AND i.`type`='article' AND c.`parent` = 7169 GROUP BY i.`id` ORDER BY `publish_up` DESC LIMIT 0,3