Компанія DEPS оголошує про відкриття на сайті розділу «Навчальний центр»

06 квітня 2017

Київ, 5 квітня 2017 року – компанія DEPS оголошує про відкриття нового розділу сайту – Навчальний центр.

Компанія DEPS оголошує про відкриття на сайті розділу «Навчальний центр»

Необхідність створення відповідного розділу зумовлена великим інтересом наших замовників та партнерів щодо підготовки кваліфікованих фахівців галузі телекомунікацій та інформаційних систем. В умовах конкуренції на ринку телекомунікацій, компанії намагаються обрати максимально ефективне обладнання для побудови своїх мереж, забезпечити надійну систему їх експлуатації, надати абонентам високоякісні послуги. А це можливо тільки за наявності високопрофесійних, клієнто-орієнтованих фахівців в компанії. В розділі Навчальний центр розміщено перелік курсів, за якими тренерський склад  Навчального центру на постійних засадах проводить заняття. Надано розклади занять, каталог дистанційних курсів, загальна інформація про навчальний центр, контакти співробітників навчального центру та відгуки слухачів, які пройшли курси.

Навчальний центр компанії DEPS кардинально відрізняється від центрів підвищення кваліфікації при вишах України. Викладачі вишів, більшою частиною, націлені на викладання академічних знань, часто самі не мають практичного досвіду, відстаючи від новітніх ідей телекомунікаційних технологій, які постійно бурхливо розвиваються. Наші викладачі реально приймають участь у проектуванні, налаштуванні, тестуванні та монтажі обладнання провідних торгівельних марок. Ми спроможні надати не тільки теоретичні знання, а й практичні рекомендації щодо побудови та технічної експлуатації мереж різноманітного рівня (транспортних, абонентського доступу, локальних). Ми проводимо практичні заняття на сучасному обладнанні, яке експлуатується на телекомунікаційних мережах операторів.

Основні напрями діяльності Навчального центру компанії DEPS:

• надання послуг з підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації фахівців галузі телекомунікаційних та інфокомунікаційних технологій, маркетингу, менеджменту, бізнесу, а також юридичних та фізичних осіб інших галузей;
  • участь у проведенні науково-дослідних та дослідно-конструкторських роботах у галузі телекомунікаційних технологій;
  • розробка та впровадження новітніх методів та форм навчання;
  • узагальнення досвіду навчальних закладів України та зарубіжних країн з питань організації підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації фахівців галузі телекомунікаційних та інфокомунікаційних технологій, маркетингу, менеджменту та бізнесу;
  • підготовка та видання навчальних посібників та методичних розробок;
  • участь у конференціях, семінарах, круглих столах з телекомунікаційних, інфокомунікаційних та освітніх тематик.

Записатися на курси прямо зараз:

Заповніть форму:

1. Ваше ім'я*
  2. E-mail*
  3. Телефон*
  4. Телефон
  5. Ваше запитання
  6. Невірне введення

На сьогоднішній день тренерський склад DEPS на регулярній основі проводить навчання по більш ніж 100 напрямках в області телекомунікаційних та інформаційних систем.

3 SELECT i.id iid, i.name, i.elements img, i.`publish_up` AS modified, c.id cid FROM `vjprf_zoo_item` i LEFT JOIN `vjprf_zoo_tag`t ON t.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category_item` ci ON ci.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category`c ON ci.`category_id`=c.`id` WHERE t.`name` IN ('навчання') AND i.`id`<>64551 AND c.id >0 AND i.`type`='article' AND c.`parent` = 7169 GROUP BY i.`id` ORDER BY `publish_up` DESC LIMIT 0,3