Проведено навчання ВОЛЗ

09 березня 2017

27 лютого в Центрі Технічного навчання компанії DEPS були проведені заняття з тематики волоконно-оптичних ліній зв'язку (ВОЛЗ) для фахівців компанії «ТОВ Полігон». Вперше, з урахуванням побажань замовників, ми проводили цільове навчання по темі «Монтаж та вимірювання на ВОЛЗ».

Проведено навчання ВОЛЗ

В рамках навчання були проведені теоретичні заняття по компонетам лінійного тракту ВОЛЗ з урахуванням особливостей їх підготовки та монтажу: оптичні волокна і кабелі, муфти, бокси, кросове обладнання. Також були розглянуті вимірювальні прилади, їх характеристики і методи проведення вимірювань.

На практичних заняттях слухачі отримали навички в обробленні кабелів різних конструкцій, зрощуванні оптичних волокон на зварювальному апараті View 3 (Inno Instrument Inc.), монтажі популярної оптичної розподільчої панелі Crosver FOB-19/1-332/32-1-24.

На макеті оптичної лінії (13 км) усі мали змогу попрактикуватися в тестуванні оптичними вимірювачами потужності MT1117 і рефлектометра Multitest MO2035. За результатами навчання слухачі отримали сертифікати.

Записатися на курси прямо зараз:

Заповніть форму:

1. Ваше ім'я*
  2. E-mail*
  3. Телефон*
  4. Телефон
  5. Ваше запитання
  6. Невірне введення

На сьогоднішній день тренерський склад DEPS на регулярній основі проводить навчання по більш ніж 100 напрямках в області телекомунікаційних та інформаційних систем.

3 SELECT i.id iid, i.name, i.elements img, i.`publish_up` AS modified, c.id cid FROM `vjprf_zoo_item` i LEFT JOIN `vjprf_zoo_tag`t ON t.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category_item` ci ON ci.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category`c ON ci.`category_id`=c.`id` WHERE t.`name` IN ('навчання') AND i.`id`<>64433 AND c.id >0 AND i.`type`='article' AND c.`parent` = 7169 GROUP BY i.`id` ORDER BY `publish_up` DESC LIMIT 0,3