DEPS на турнире Secur Cup-2017

29 травня 2017

В недiльний день 21 травня 2017 р футбольна команда DEPS взяла участь в турнірі з футзалу Secur Cup-2017, організатором якого виступив наш партнер - компанія Secur.

DEPS на турнире Secur Cup-2017

У турнірі взяли участь 10 команд, розділених жеребкуванням на 2 групи. Суперниками DEPS в групі В стали команди Олімпік, Ніка, Saintis і Венбест.

Перша гра DEPS - Олімпік завершилася з рахунком 1:3 на користь гравців Олімпік:

Після невдалої гри наступні 3 поєдинки у своїй групі футболісти DEPS провели з впевненими перемогами, успішно розігруючи комбінації:

DEPS – Nika (4:1)

DEPS – Saintis (3:2)

DEPS – Венбест (3:0)

Поразка в першій грі не завадила команді DEPS забити найбільшу кількість м'ячів і посісти перше місце в групі.

У півфіналі гравці DEPS зустрілися на полі з командою DI-ANT, поступившись супернику з рахунком 1: 4

За результатами спортивних баталій перше місце цього року дісталося команді Kargon, другими стали представники Олімпік, поступившись чемпіону з мінімальним рахунком 1: 0. Третє місце поділили між собою команди DI-ANT та DEPS.

У цей день трибуни не були порожніми. глядачі побачили цікаві матчі, багато поєдинків були дуже гарячими, кожна команда намагалася максимально проявити себе. Дякуємо суперникам за відмінний футбол та до нових спарингів!

Більше фото дивіться на сторінці в Facebook тут.

DEPS на турнірі Secur Cup-2017

3 SELECT i.id iid, i.name, i.elements img, i.`publish_up` AS modified, c.id cid FROM `vjprf_zoo_item` i LEFT JOIN `vjprf_zoo_tag`t ON t.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category_item` ci ON ci.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category`c ON ci.`category_id`=c.`id` WHERE t.`name` IN ('футбольний турнір') AND i.`id`<>64760 AND c.id >0 AND i.`type`='article' AND c.`parent` = 7169 GROUP BY i.`id` ORDER BY `publish_up` DESC LIMIT 0,3