DEPS на форумі «СКС і відеоспостереження»

12 квітня 2017

Київ, 5 квітня 2017 р. В Торгово-промисловій палаті України відбулася щорічна міжнародна конфернеція «Структуровані кабельні системи та відеоспостереження», яка вже в 12-й раз організована журналом «Мережі та бізнес».

DEPS на форумі «СКС і відеоспостереження»

У форумі взяли участь провідні українські дистриб'ютори, інсталятори, представники виробників, а також замовники.

Компанія DEPS підтримала конференцію, виступивши партнером конкурсу на кращий проект СКС 2016 року серед інтеграторів, який проводиться журналом «Мережі і бізнес» за результатами щорічного дослідження українського ринку кабельних систем.

На основі представлених на конкурс проектів СКС редакцією журналу було відібрано 3 компанії з наймасштабнішими та цікавими проектами. Переможці, крім пам'ятних дипломів і нагород від організаторів, були нагороджені цінними подарунками від компанії DEPS.

12-а конференція «СКС і відеоспостереження» пройшла при переповненому залі фахівців в галузі телекомунікацій. Учасники заходу прийшли послухати доповіді, поспілкуватися з колегами, поділитися враженнями та обговорити плани на майбутнє.

Про форум «СКС і відеоспостереження»

Щорічна міжнародна конференція, присвячена питанням побудови структурованих кабельних систем і відеоспостереження.

3 SELECT i.id iid, i.name, i.elements img, i.`publish_up` AS modified, c.id cid FROM `vjprf_zoo_item` i LEFT JOIN `vjprf_zoo_tag`t ON t.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category_item` ci ON ci.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category`c ON ci.`category_id`=c.`id` WHERE t.`name` IN ('форум') AND i.`id`<>64571 AND c.id >0 AND i.`type`='article' AND c.`parent` = 7169 GROUP BY i.`id` ORDER BY `publish_up` DESC LIMIT 0,3