Відбувся форум «Навколо кабелю-2017»

26 квітня 2017

13 квітня 2017 р. в конгрес-холі «Космополіт» (м. Київ), відбувся Міжнародний Гранд Форум «Навколо Кабелю. Навколо IP. Академія FTTx »(або ACAIP-2017).

Відбувся форум «Навколо кабелю-2017»

Цього року форум зібрав під одним дахом 436 представників корпоративного сектора та держ. структур, операторів зв'язку і провайдерів, інтеграторів, ІКТ виробників і дистриб'юторів.

DEPS традиційно підтримує цю знакову на телеком ринку подія, виступивши партнером виставки.

На виставковій експозиції компанії DEPS учасники форуму побачили і ознайомилися з сучасними рішеннями та ідеями для будівництва та модернізації PON-мереж від всіх відомих виробників, серед яких:

Доповідачі на форумі представили аудиторії цікаві презентації для керівників підприємств і директорів, CЕO і керівників ІТ, фахівців в області кабельних систем зв'язку і корпоративних комунікацій на базі IP.

Крім того, в форматі технологічного шоу за підтримки DEPS був проведений конкурс «Кращий монтажник», в якому взяло участь 5 команд професіоналів з компаній Фрінет (2 команди), Фауст, Евротранстелеком і I-Net.

Учасники конкурсу на очах учасників форуму виконували типові монтажні роботи: обробляли кабель FinMark, виконували зварювання оптичних волокон і монтаж оптичних муфт Crosver TA-400/24-1-24.

Окремо варто відзначити особливий для нас приємний момент - чотири з п'яти бригад у власних комплектах для зварювання оптичного волокна мали зварювальні апарати виробництва компанії Inno Instrument, авторизованим дилером якої на території України є DEPS.

Переможцем конкурсу «Кращий монтажник» стала команда Євротранстелеком, практично ідеально виконавши обробку кабелю, розварювання волокон та монтаж оптичної муфти. Переможець отримав приз від компанії DEPS - набір монтажника, який дозволяє комфортно працювати з оптичним кабелем FTTH.

По завершенню основної програми серед відвідувачів Гранд Форуму було проведено розіграш цінних призів від організаторів ACAIP-2017. А в кінці заходу всіх слухачів чекало неформальне спілкування з колегами і партнерами.

Більше фото дивіться на сторінці в Facebook тут.

Про міжнародний форум «Навколо Кабелі. Навколо IP. Академія FTTx»

Цей унікальний багатоформатний захід щорічно збирає сотні провідних ІКТ-професіоналів і представників бізнесу.

Форум являє собою зручний майданчик для комунікацій, що об'єднує найбільш ініціативних представників вітчизняного ринку інформаційних технологій і телекомунікацій.

3 SELECT i.id iid, i.name, i.elements img, i.`publish_up` AS modified, c.id cid FROM `vjprf_zoo_item` i LEFT JOIN `vjprf_zoo_tag`t ON t.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category_item` ci ON ci.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category`c ON ci.`category_id`=c.`id` WHERE t.`name` IN ('форум') AND i.`id`<>64655 AND c.id >0 AND i.`type`='article' AND c.`parent` = 7169 GROUP BY i.`id` ORDER BY `publish_up` DESC LIMIT 0,3