Компанія DEPS відкрила інтернет-замовлення

28 серпня 2017

Компанія DEPS активно розвивається і дбає про зручність покупців. Наступним кроком стати ближче до наших клієнтів стало відкриття інтернет-замовлення на корпоративному сайті deps.ua.

Компанія DEPS відкрила інтернет-замовлення

Інтернет-замовлення стане онлайновим доповненням офісів DEPS, розташованих в Києві, Харкові, Одесі та Львові, дозволивши нашим клієнтам легко оформляти замовлення, тим самим заощаджуючи час та гроші.

Тепер оформити замовлення стало набагато зручніше і швидше. Для цього необхідно лише бути клієнтом DEPS і зареєструватися на сайті deps.ua.

Після реєстрації користувач отримає персональний розширений доступ до можливостей сайту:

Простий і зрозумілий інтерфейс інтернет-замовлення дозволяє:

• Бачити дилерські ціни (скріншот);
  • Легко знайти потрібний товар;
  • В будь-який зручний час сформувати замовлення в декілька кліків за допомогою сервісу віртуальної корзини (скріншот);
  • Зберігати історію замовлень (скріншот);
  • Доповнювати сформовані замовлення новими позиціями;
  • Отримати онлайн-консультацію менеджера (скріншот);

Оформлене на сайті замовлення автоматично потрапляє до менеджерів DEPS і буде максимально швидко оброблене
в робочий час.

У разі виникнення питань при реєстрації на сайті менеджери DEPS з радістю вам допоможуть в телефонному або он-лайн режимі, а також нададуть всіляку допомогу у виборі товару, ознайомлять з умовами доставки та оплати.

Сьогоднішній сервіс інтернет-замовлення - це стартова платформа: ми не зупиняємося на досягнутому, проект буде рости і розвиватися з огляду на перспективи компанії та запити клієнтів.

Контент1

Слідкуйте за останніми новинами компанії DEPS і телекомунікаційного ринку на нашому Telegram каналі: Telegram

0 SELECT i.id iid, i.name, i.elements img, i.`publish_up` AS modified, c.id cid FROM `vjprf_zoo_item` i LEFT JOIN `vjprf_zoo_tag`t ON t.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category_item` ci ON ci.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category`c ON ci.`category_id`=c.`id` WHERE t.`name` IN ('інтернет-замовлення') AND i.`id`<>65115 AND c.id >0 AND i.`type`='article' AND c.`parent` = 7169 GROUP BY i.`id` ORDER BY `publish_up` DESC LIMIT 0,3
Схожі матеріали