Компанія DEPS взяла участь у Регіональній конференції МСЕ

09 червня 2017

7 червня 2017р компанія DEPS взяла участь у Регіональній конференції Міжнародного Союзу Електрозв'язку (МСЕ) «Перспективи надання послуг на основі мереж пост-NGN, 4G і 5G. Організаційні та технічні рішення по їх побудови і захисту ».
Конференція проводилась в Державному Університеті Телекомунікацій (ДУТ).

Компанія DEPS взяла участь у Регіональній конференції МСЕ

В рамках роботи конференції виступили представники МСЕ, керівники державних структур (Держзв'язку, НКРЗ, УДЦР), великих компаній (Hewlet Packard, Nokia, Huawei, Cisco), провідних мобільних операторів галузі (Київстар, Vodaphone, Lifecell, Трімоб), аспірантів і професорсько-викладацького складу університету.

Наша компанія продемонструвала сучасні зразки волоконно-оптичної техніки: оптичні кабелі, шнури, пасивні компоненти, розподільчі та з'єднуючі пристрої, кабельну арматуру і аксесуари, вимірювальні прилади.

Найбільший інтерес у гостей нашого стенду викликали пристрої та рішення щодо побудови пасивних оптичних мереж (PON). Також увагу учасників конференції привернули пристрої для монтажу конекторів на оптичні абонентські кабелі (Fast Connector і Splice-On Connector), оптичні подільники Cor-X і оптичні вимірювальні прилади торгової марки Multitest.

0 SELECT i.id iid, i.name, i.elements img, i.`publish_up` AS modified, c.id cid FROM `vjprf_zoo_item` i LEFT JOIN `vjprf_zoo_tag`t ON t.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category_item` ci ON ci.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category`c ON ci.`category_id`=c.`id` WHERE t.`name` IN ('Міжнародний Союз Електрозв\'язку (МСЕ)') AND i.`id`<>64803 AND c.id >0 AND i.`type`='article' AND c.`parent` = 7169 GROUP BY i.`id` ORDER BY `publish_up` DESC LIMIT 0,3
Схожі матеріали