DEPS на виставці «Безпека - 2017»

25 жовтня 2017

17 - 20 жовтня 2017 року в виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбулася міжнародна виставка «Безпека - 2017», яка стала головною виставкою індустрії безпеки в Україні для провідних вітчизняних та зарубіжних компаній.

DEPS на виставці «Безпека - 2017»

Компанія DEPS взяла участь у виставці з двома стендами з різних тематик:

1. На стенді A123 ми представили інноваційний інтегрований комплекс охорони периметра, блочно представлений для ознайомлення з компанією DEPS як інтегратором в рамках розробки і впровадження комплексних систем безпеки.
  2. Стенд DEPS під номером B222 був присвячений комплексним рішенням для IP та HD систем відеоспостереження.

Відвідувачі стенду B222 змогли оцінити якість камер відеоспостереження Tyto і дізналися про їх підвищені можливості при нічному баченні з використанням інноваційної технології Starlight від компанії Sony, познайомилися з функціями вбудованої відеоаналітики (виявлення залишених і зниклих об'єктів, контроль периметра, перетину лінії, і т.д. ), побачили економічну доцільність при переході на кодек H.265 в IP-системах відеоспостереження, а працівники стенду відповіли на спірне питання прийнятності використання відеозображення з частотою кадрів не рівній 25 в охоронних цілях.

Представлений комплекс по периметральному захисту, без сумніву, був єдиним повністю закінченим модульованим (підходить під різні складності периметрів) інтегрованим з побудованим ситуаційним центром, представленим на виставці «Безпека - 2017». Про це свідчить постійний інтерес і увага відвідувачів виставки незалежно від того чи були це представники компаній-інтеграторів або безпосередньо представники від потенційних замовників.

Вибір представленого блоку з упевненістю на 100% довів свою актуальність, показав присутній попит та серйозність намірів ринку в сфері побудови інтелектуальних інтегрованих комплексів щодо захисту периметрів.

Крім систем відеоспостереження було показано HDMI-обладнання, що дозволяє не тільки розподіляти сигнали високої чіткості, але й забезпечувати якісну та надійну передачу HDMI-сигналів в мережах Ethernet.

Окремо була виділена тема грозозахисту для систем IP-CCTV і HD-CCTV будь-якого масштабу з різними рівнями ефективності захисту від нашого партнера - польської компанії Ewimar.

Також в рамках виставки Юрій Коваль, спеціаліст з розвитку експорту Ewimar представив презентацію «Системи грозозахисту і організації живлення EWIMAR відеоспостереження HD і IP. Виправданість застосування і критерії вибору. Практичні приклади застосування». Доповідач розповів слухачам про компанію та інноваційні продукти для грозозахисту, які розробляє і виробляє Ewimar за європейськими стандартами.

Виставка пройшла з великим успіхом, про що свідчить постійний інтерес до представленої продукції, а також проведені успішні переговори з керівниками підприємств, головними інженерами, проектувальниками та монтажними організаціями, що відкриває нові горизонти для подальшого розвитку взаємовигідного співробітництва.

diploma

Про Tyto:

Нове для України обладнання для відеоспостереження під торговою маркою Tyto швидко знайшло своїх споживачів і активно розвивається, зацікавлюючи максимумом функціональних можливостей при мінімальних витратах.

Tyto має повну екосистему, що складається з лінійки професійного обладнання для побудови ефективних систем IP- та HD-відео спостереження, програмного забезпечення: CMS, мобільних додатків для Аndroid, IOS.

Компанія DEPS є ексклюзивним представником TM Tyto в Україні, що гарантує нашим клієнтам тільки оригінальне обладнання незмінно високої якості та кращі ціни!

Більше фото дивіться на сторінці в Facebook.

Слідкуйте за останніми новинами компанії DEPS і телекомунікаційного ринку на нашому Telegram каналі: Telegram

1 SELECT i.id iid, i.name, i.elements img, i.`publish_up` AS modified, c.id cid FROM `vjprf_zoo_item` i LEFT JOIN `vjprf_zoo_tag`t ON t.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category_item` ci ON ci.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category`c ON ci.`category_id`=c.`id` WHERE t.`name` IN ('виставка') AND i.`id`<>65328 AND c.id >0 AND i.`type`='article' AND c.`parent` = 7169 GROUP BY i.`id` ORDER BY `publish_up` DESC LIMIT 0,3