Навчання з експлуатації обладнання MikroTik

30 листопада 2017

У період з 27 по 28 листопада 2017 року в Центрі Технічного навчання компанії DEPS були проведені заняття за темою “Експлуатація обладнання MikroTik” для фахівців ПАТ “Укртелеком”.

Навчання з експлуатації обладнання MikroTik

У відповідності до програми навчання були проведені теоретичні заняття з основ технології широкосмугового безпроводового радіодоступу, порядку її застосування для проектування та побудови мереж безпроводового радіо доступу, організації технічної експлуатації обладнання MikroTik, діагностики мережі та усунення аварій.

Велика увага була приділена практичній частині навчання. На практичних заняттях слухачі отримали та закріпили свої навички в налаштуванні обладнання RB-2011, R52Hn та SXT 5 HnD виробництва MikroTik. Також, на практичних заняттях слухачі самостійно здійснювали монтажні роботи на антенно-щоглових спорудах та здійснювали налаштування обладнання для роботи за схемою “точка - точка” і “точка - багатоточка”.

Відгуки співробітників ПАТ “Укртелеком” щодо навчання:

За словами Дяченка Володимира Миколайовича: “Отримав добрі практичні навички з налаштування обладнання MikroTik”.

Бондаренко Борис Борисович прокоментував: “Навчання сподобалось. Було дуже цікаво. Інформація викладалась доступно. Сподобалось усе. Ті цілі, які я ставив перед собою,  досягнуті в повному обсязі”.

Войчунас Віктор Анатолійович додав до вищевикладеного: “Навчання було дуже корисним. Я отримав нові навички з налаштування обладнання MikroTik та ознайомився з технологіями безпроводового широкосмугового доступу”.

Уманський Володимир Анатолійович наголосив: “Я навчився працювати з обладнанням MikroTik. Побачив інтерфейс Router OS”.

Іванченко Дмитро Володимирович сказав: “Я поліпшив свої навички в роботі з обладнанням MikroTik”.

Проведені раніше навчання:

Записатися на курси прямо зараз:

Заповніть форму:

1. Ваше ім'я*
  2. E-mail*
  3. Телефон*
  4. Телефон
  5. Ваше запитання
  6. Невірне введення

На сьогоднішній день тренерський склад DEPS на регулярній основі проводить навчання по більш ніж 100 напрямках в області телекомунікаційних та інформаційних систем.

Слідкуйте за останніми новинами компанії DEPS і телекомунікаційного ринку на нашому Telegram каналі: Telegram

3 SELECT i.id iid, i.name, i.elements img, i.`publish_up` AS modified, c.id cid FROM `vjprf_zoo_item` i LEFT JOIN `vjprf_zoo_tag`t ON t.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category_item` ci ON ci.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category`c ON ci.`category_id`=c.`id` WHERE t.`name` IN ('навчання') AND i.`id`<>65466 AND c.id >0 AND i.`type`='article' AND c.`parent` = 7169 GROUP BY i.`id` ORDER BY `publish_up` DESC LIMIT 0,3