Навчання з адміністрування комутаторів доступу

03 листопада 2017

У період з 23 по 24 жовтня 2017 року в Центрі Технічного навчання компанії DEPS були проведені заняття за темою “Обслуговування, налаштування комутаторів доступу різноманітних виробників” для фахівців ПАТ “Укртелеком”.

Навчання з адміністрування комутаторів доступу

У відповідності до програми навчання були проведені теоретичні заняття з основ технології Ethernet, порядку її застосування для проектування та побудови мереж доступу.

Велика увага була приділена практичній частині навчання. На практичних заняттях слухачі отримали та закріпили свої навички в конфігуруванні комутаторів виробництва Cisco, Huawei, D-Link та ZTE.

Слухачам було запропоновано таке обладнання:

• комутатори D-Link DES-1210-28/ME и DGS-3120;
  • комутатори Cisco Catalyst 2960 и Catalyst 3560;
  • комутатори Huawei S5300-28P-LI-АС и Huawei S5300-28P-LI-DС;
  • комутатори ZTE ZXR10 2928E-AC.

Особливий інтерес слухачів викликав комутатор ZTE ZXR10 2928E-AC, простий в обслуговуванні Ethernet-комутатор нового покоління, спроектований для задоволення потреб мультісервісного доступу Ethernet та застосування його в різноманітних умовах Ethernet-доступу, міських IP-мережах та корпоративних мережах.

Зазначені комутатори активно експлуатуються на мережах доступу провідного національного телекомунікаційного оператора ПАТ “Укртелеком”.

Відгуки співробітників ПАТ “Укртелеком” щодо навчання:

За словами Логіна Василя Дмитровича: “Отримав добру практику з конфігурування комутаторів доступу різних виробників”.

Черниш Сергій Васильович прокоментував: “Керівництво Житомирської філії ПАТ “Укртелеком” доручило мені якісно та скрупульозно розібратися з конфігуруванням комутаторів доступу різних виробників, які експлуатуються у нашій мережі. Завдання виконано на 100%”.

Кофтунов Андрій Миколайович додав до вищевикладеного: “Отримав якісні знання з експлуатації комп’ютерних мереж. Отримав відмінну практику з конфігурування комутаторів доступу різноманітних виробників, які експлуатуються у мережі ПАТ “Укртелеком”. Дякую керівництву та тренерському колективу навчального центру компанії DEPS”.

Придатко Олександр Володимирович наголосив: “Відмінний практичний досвід з налаштування та конфігурування комутаторів доступу різноманітних виробників. Це все дуже мені знадобиться у роботі. Мета досягнута”.

Іванченко Дмитро Володимирович сказав: “Дуже якісний курс. Грамотні викладачі. Мета досягнута в повному обсязі. Дякую за організацію та проведення навчання”.

Записатися на курси прямо зараз:

Заповніть форму:

1. Ваше ім'я*
  2. E-mail*
  3. Телефон*
  4. Телефон
  5. Ваше запитання
  6. Невірне введення

На сьогоднішній день тренерський склад DEPS на регулярній основі проводить навчання по більш ніж 100 напрямках в області телекомунікаційних та інформаційних систем.

Слідкуйте за останніми новинами компанії DEPS і телекомунікаційного ринку на нашому Telegram каналі: Telegram

3 SELECT i.id iid, i.name, i.elements img, i.`publish_up` AS modified, c.id cid FROM `vjprf_zoo_item` i LEFT JOIN `vjprf_zoo_tag`t ON t.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category_item` ci ON ci.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category`c ON ci.`category_id`=c.`id` WHERE t.`name` IN ('навчання') AND i.`id`<>65360 AND c.id >0 AND i.`type`='article' AND c.`parent` = 7169 GROUP BY i.`id` ORDER BY `publish_up` DESC LIMIT 0,3