Навчання за темою “Експлуатація радіорелейних станцій Optix RTN 905 виробництва Huawei”

26 вересня 2017

У період з 20 по 22 вересня 2017 року в Центрі Технічного навчання компанії DEPS були проведені заняття за темою “Експлуатація радіорелейних станцій Optix RTN 905 виробництва Huawei” для фахівців ПАТ “Укртелеком”.

У відповідності до програми навчання були проведені теоретичні заняття з основ радіорелейного зв’язку, принципів організації радіорелейного зв’язку, порядку визначення енергетичного балансу радіорелейної лінії, порядку проектування та побудови радіорелейної лінії, порядку організації заземлення та блискавказахисту радіорелейних станцій, принципів монтажу антенно-щоглових споруд, ознайомлення з сучасними зразками радіорелейного обладнання лінійки Huawei.

На практичних заняттях слухачі отримали та закріпили свої навички з інсталяції та конфігурування радіорелейних систем, налаштування та введення в експлуатацію радіорелейної лінії, діагностики радіорелейної лінії та монтажу антенно-поворотного пристрою.

Керівництво та тренерський колектив Центру Технічного навчання компанії DEPS максимально врахували усі побажання ПАТ “Укртелеком” у відповідній програмі навчання, а також під час інсталяції необхідного обладнання.

За словами представника Сумської філії ПАТ “Укртелеком” Сушака Романа Олександровича: “Я приїхав на навчання з чітким завданням, яке отримав від свого начальника відділу – розібратися з конфігуруванням Ethernet-лінків. Завдання виконано в повному обсязі. Дякую викладачам”.

Представник Одеської філії ПАТ “Укртелеком” Соцький Дмитро Володимирович прокоментував: “Я фахівець лінійно-кабельного господарства. Досвід з експлуатації радіорелейних станцій взагалі відсутній. На заняттях матеріал викладався доступно, зрозуміло, якісно. Усі нюанси з особливостей монтажу, технічної експлуатації, налаштування та діагностики радіорелейних ліній були для мене дуже корисними та необхідними”.

Представник Миколаївської філії ПАТ “Укртелеком” Драгомір Ірина Володимирівна додала до сказаного вище: “Навчання було корисне. Я отримала багато інформації щодо включення, конфігурування та діагностики радіорелейних ліній”.

Записатися на курси прямо зараз:

Заповніть форму:

1. Ваше ім'я*
  2. E-mail*
  3. Телефон*
  4. Телефон
  5. Ваше запитання
  6. Невірне введення

На сьогоднішній день тренерський склад DEPS на регулярній основі проводить навчання по більш ніж 100 напрямках в області телекомунікаційних та інформаційних систем.

Слідкуйте за останніми новинами компанії DEPS і телекомунікаційного ринку на нашому Telegram каналі: Telegram

3 SELECT i.id iid, i.name, i.elements img, i.`publish_up` AS modified, c.id cid FROM `vjprf_zoo_item` i LEFT JOIN `vjprf_zoo_tag`t ON t.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category_item` ci ON ci.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category`c ON ci.`category_id`=c.`id` WHERE t.`name` IN ('навчання') AND i.`id`<>65214 AND c.id >0 AND i.`type`='article' AND c.`parent` = 7169 GROUP BY i.`id` ORDER BY `publish_up` DESC LIMIT 0,3