Навчання за темою “Експлуатація обладнання мережі з комутацією пакетів”

22 вересня 2017

У період з 19 по 20 вересня 2017 року в Центрі Технічного навчання компанії DEPS були проведені заняття за темою “Експлуатація обладнання мережі з комутацією пакетів” для фахівців ПАТ “Укртелеком”.

Навчання за темою “Експлуатація обладнання мережі з комутацією пакетів”

У відповідності до програми навчання були проведені теоретичні заняття з основ побудови IP-мереж, порядку маршрутизації та адресації в IP-мережах. Був здійснений огляд технічних характеристик маршрутизаторів Cisco, Huawei, Juniper, порядок організації системи управління IP-мереж та основні способи конфігурування маршрутизаторів Cisco, Huawei та Juniper.

На практичних заняттях слухачі отримали та закріпили свої навички з налаштування, конфігурування та віддаленого управління маршрутизаторами Cisco, Huawei та Juniper. Самостійно відпрацювали практичні заходи з організації моніторингу IP-мережі, поновлення забутого паролю, відновлення програмного забезпечення, відновлення операційної системи після збою.

Керівництво та тренерський колектив Центру Технічного навчання компанії DEPS максимально врахували усі побажання ПАТ “Укртелеком” у відповідній програмі навчання, а також під час інсталяції необхідного обладнання.

За словами представника Дніпровської філії ПАТ “Укртелеком” Безсмертного Олександра Федоровича: “Навчання дуже сподобалось. Корисно для себе було відкрити нове обладнання та отримати якісні практичні навички з його налаштування та експлуатації”.

Представник Запорізької філії ПАТ “Укртелеком” Харченко Олександр Сергійович прокоментував: “Дуже добре, що під час практичних занять, було звернено увагу на усі нюанси програмування маршрутизаторів та відмінності у налаштуванні маршрутизаторів різноманітних виробників”.

Представник Тернопільської філії ПАТ “Укртелеком” Литвин Ірина Володимирівна додала до сказаного вище: “Я закріпила свої навички у конфігуруванні маршрутизаторів”.

Записатися на курси прямо зараз:

Заповніть форму:

1. Ваше ім'я*
  2. E-mail*
  3. Телефон*
  4. Телефон
  5. Ваше запитання
  6. Невірне введення

На сьогоднішній день тренерський склад DEPS на регулярній основі проводить навчання по більш ніж 100 напрямках в області телекомунікаційних та інформаційних систем.

Слідкуйте за останніми новинами компанії DEPS і телекомунікаційного ринку на нашому Telegram каналі: Telegram

3 SELECT i.id iid, i.name, i.elements img, i.`publish_up` AS modified, c.id cid FROM `vjprf_zoo_item` i LEFT JOIN `vjprf_zoo_tag`t ON t.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category_item` ci ON ci.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category`c ON ci.`category_id`=c.`id` WHERE t.`name` IN ('навчання') AND i.`id`<>65206 AND c.id >0 AND i.`type`='article' AND c.`parent` = 7169 GROUP BY i.`id` ORDER BY `publish_up` DESC LIMIT 0,3