Інженери DEPS пройшли навчання по обладнанню Raisecom

10 липня 2017

18 червня 2017 року Raisecom Overseas Business Center в м. Кафа Саба (Ізраїль) вітав 13 інженерів і фахівців з технічної підтримки.

Інженери DEPS пройшли навчання по обладнанню Raisecom

Цей семінар став продовженням минулорічного технічного семінару.

Семінар проводив менеджер Raisecom Global Tech-Support Meidan Barkats, а також менеджер проекту Raisecom Beijing Key Legendre Zheng. Обидва мають великий досвід роботи з продуктами Raisecom і веденням технічних навчальних курсів.

Разом з інженерами DEPS навчання пройшли представники великих партнерів Raisecom, таких як Advanta Connect (Бразилія), Planex Technologies (Аргентина), Mass Hi-Tech (Індія), Davantel (Іспанія), C.I.E. Telematica (Італія), а також інженери з нового офісу Raisecom в Індії і Бразилії.

Протягом п'яти днів учасники семінару вивчали такі теми, як Carrier Ethernet, GPON та IP/MPLS. Програма була розроблена з найбільш ефективним балансом між лекціями і семінарами для забезпечення цілісного розуміння технології і пов'язаних з нею продуктів і рішень Raisecom, таких як:

• Ethernet- комутатори L2
  • Ethernet- комутатори L3
  • L2 / L3 Агрегація центрів обробки даних
  • GPON OLT і ONT
  • Продукти IP / MPLS PE і CPE

Raisecom Global Tech-Support Manager Мейдан Баркатс сказав: «Відповідно до нашого партнерським і клієнтським підходом ми прагнемо надати нашим партнерам кращі інструменти і глибоке розуміння наших продуктів і рішень. Проведені нами тренінги, є одним з кращих способів досягнення цієї мети».

3 SELECT i.id iid, i.name, i.elements img, i.`publish_up` AS modified, c.id cid FROM `vjprf_zoo_item` i LEFT JOIN `vjprf_zoo_tag`t ON t.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category_item` ci ON ci.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category`c ON ci.`category_id`=c.`id` WHERE t.`name` IN ('навчання') AND i.`id`<>64915 AND c.id >0 AND i.`type`='article' AND c.`parent` = 7169 GROUP BY i.`id` ORDER BY `publish_up` DESC LIMIT 0,3