Навчання з VDSL

21 червня 2017

У період з 14 по 15 червня 2017 року в Центрі Технічного навчання компанії DEPS були проведені заняття за темою “Експлуатація мереж на технології VDSL” для фахівців ПАТ “Укртелеком”.

Навчання з VDSL

У відповідності до програми навчання були проведені теоретичні заняття з основ технології xDSL, порядку її застосування для проектування та побудови мереж доступу. Була ретельно опрацьована технологія VDSL2, порядок застосування кінцевого обладнання VDSL та архітектура мережі доступу VDSL2.

На практичних заняттях слухачі отримали та закріпили свої навички з підключення та налаштування абонентських VDSL2 модемів HG630 виробництва Huawei.

Керівництво та тренерський колектив Центру Технічного навчання компанії DEPS максимально врахували усі побажання ПАТ “Укртелеком” у відповідній програмі навчання, а також під час інсталяції необхідного обладнання. Технологія VDSL2 на обладнанні HG630 виробництва Huawei  активно просувається на мережах доступу провідного національного телекомунікаційного оператора ПАТ “Укртелеком”.

Записатися на курси прямо зараз:

Заповніть форму:

1. Ваше ім'я*
  2. E-mail*
  3. Телефон*
  4. Телефон
  5. Ваше запитання
  6. Невірне введення

На сьогоднішній день тренерський склад DEPS на регулярній основі проводить навчання по більш ніж 100 напрямках в області телекомунікаційних та інформаційних систем.

Слідкуйте за останніми новинами компанії DEPS і телекомунікаційного ринку на нашому Telegram каналі: Telegram

3 SELECT i.id iid, i.name, i.elements img, i.`publish_up` AS modified, c.id cid FROM `vjprf_zoo_item` i LEFT JOIN `vjprf_zoo_tag`t ON t.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category_item` ci ON ci.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category`c ON ci.`category_id`=c.`id` WHERE t.`name` IN ('навчання') AND i.`id`<>64845 AND c.id >0 AND i.`type`='article' AND c.`parent` = 7169 GROUP BY i.`id` ORDER BY `publish_up` DESC LIMIT 0,3