30 червня 2016

23 червня компанія DEPS провела навчання групи інженерів оператора телекомунікаційних мереж і КТВ компанії «ШТОРМ» (Кіровоград) за тематикою «Оптичні мережі доступу».

Проведено навчання інженерів «Шторм»

Співробітниками компанії були прочитані лекції з лінійно-кабельних спорудах мереж доступу, проведено порівняльний аналіз технологій PON (у варіанті FTTH) і Ethernet (у варіанті FTTB), розглянуті питання розрахунку і проектування таких мереж. Були відпрацьовані питання, пов'язані з підготовкою і монтажем оптичних кабелів, технології вимірювань в волоконній оптиці, особливості вимірювань на мережах PON і спеціалізовані вимірювальні прилади.

Слухачі ознайомилисязі зразками обладнання, що поставляється компанією DEPS:

Були проведені практичні заняття монтажу волокон і окінцюванню оптичних кабелів різними методами. На діючому макеті PON з інтеграцією КТВ (на довжині хвилі 1550 нм) були продемонстровані вимірювання різними приладами: вимірником оптичної потужності, тестером PON-мереж, оптичним рефлектометром.

Після закінчення навчання слухачам вручили сертифікати.

Проведено навчання інженерів «Шторм»

Не зважаючи на досить великий досвід наших слухачів в експлуатації оптичних мереж різного типу було багато питань, постійно відбувався жвавий обмін думками, обговорювалися переваги та недоліки роботи обладнання.

Докладний фотозвіт дивіться на нашій сторінці в Facebook - https://goo.gl/GhC5YL

Теги:PON

3 SELECT i.id iid, i.name, i.elements img, i.`publish_up` AS modified, c.id cid FROM `vjprf_zoo_item` i LEFT JOIN `vjprf_zoo_tag`t ON t.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category_item` ci ON ci.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category`c ON ci.`category_id`=c.`id` WHERE t.`name` IN ('PON') AND i.`id`<>63379 AND c.id >0 AND i.`type`='article' AND c.`parent` = 7169 GROUP BY i.`id` ORDER BY `publish_up` DESC LIMIT 0,3