Запрошуємо на Дні кабельного ТБ 2016

10 червня 2016

11 — 15 червня вже у 8-й раз пройдуть щорічні Дні кабельного телебачення України. На цей раз подія порадує новою насиченою програмою в Молдові, в місті Вадул-луй-Воде.

Запрошуємо на Дні кабельного ТБ 2016

Компанія DEPS традиційно стала спонсором заходу і всіляко підтримує цей найважливіший для нашої країни майданчик спілкування експертів і провідних гравців ринку інфокомунікацій країн ближнього і далекого зарубіжжя.

Учасників ДКТВ очікують 3 центральних тематичних івенти:

• Об'єднаний форум операторів, технологічна конференція презентація контенту;
  • 4 дня нон-стоп спілкування, дискусій і зустрічей з колегами;
  • Екскурсії по найгарніших місцях гостинної Молдови;
  • Запальні вечірки та багато іншого.

В рамках технічного форуму, який буде проведено на ДКТВ, учасникам буде представлено презентацію європейського лідера ринку обладнання - компанії Vector. Дмитро Деревяго, Sales Engineer, HFC & DTV Infrastructure, в своїй доповіді «Аналогове та цифрове телебачення в Польщі. Який шлях обирають польські оператори »розповість про досвід польських кабельників, приклади та рішення на основі головних станцій ROTON F (IP-PAL) і TANTRAX.

По закінченню всіх учасників очікує фуршет та бурхлива вечірка.

Команда DEPS готова до виїзду на головну подію ринку КТВ.

До зустрічі на ДКТВ!

3 SELECT i.id iid, i.name, i.elements img, i.`publish_up` AS modified, c.id cid FROM `vjprf_zoo_item` i LEFT JOIN `vjprf_zoo_tag`t ON t.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category_item` ci ON ci.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category`c ON ci.`category_id`=c.`id` WHERE t.`name` IN ('конференція') AND i.`id`<>63338 AND c.id >0 AND i.`type`='article' AND c.`parent` = 7169 GROUP BY i.`id` ORDER BY `publish_up` DESC LIMIT 0,3