Компанія DEPS забезпечила Wi-Fi покриття на Київському міжнародному економічному форумі

11 грудня 2015

8 жовтня в київському готелі «Hilton» відбувся Київський міжнародний економічний форум (КМЕФ) - постійно діюча дискусійна платформа, учасники якої формують нову стратегію технологічної, соціальної і економічної модернізації України завдяки діалогу експертів, представників бізнесу і влади, впровадженню кращого світового досвіду.

Компанія DEPS підтримала захід, забезпечивши всіх учасників заходу повноцінним доступом до бездротового інтернету.

1 DEPS взяла участь в КМЕФ» DEPS взяла участь в КМЕФ»

Фахівцями DEPS були виконані роботи з проектування, монтажу та забезпечення максимальної працездатності мережі Wi-Fi, розгорнувши єдину інфраструктуру бездротової мережі високого ступеня надійності.

Для повноцінної реалізації проекту було встановлено 9 інтелектуальних Wi-Fi точок доступу Ruckus Wireless сімейства Ruckus ZoneFlex. Управління всією мережею виконувалось з допомогою одного контролера Ruckus Wireless серії Zone Director 1100.

Точки доступу Ruckus ZoneFlex R500

Безшовне Wi-Fi покриття охопило 3 поверхи готелю Hilton, де проходив форум: 5 конференц-залів, зони прес-центру та кава-брейків, фойє. Загальна кількість користувачів, які перебували на локації і одночасно користувалися інтернетом, перевищила 350 абонентів .

Запатентовані інтелектуальні технології Ruckus Wireless забезпечили користувачам взаємодію з величезною кількістю одночасних підключень користувачів по Wi-Fi, що не може забезпечити ні одна інша система. Це дозволило в черговий раз гідно витримати випробування з підвищеними навантаженнями, що підтверджується показниками моніторингу мережі, а також відсутністю скарг з боку відвідувачів форуму та організаторів.

DEPS прийняла участь в КМЕФ» DEPS прийняла участь в КМЕФ» DEPS прийняла участь в КМЕФ»

Продуктивність системи при пікових навантаженнях
Статистика по трафику,
клієнтським пристроям

« КМЕФ став для нас важливим майданчиком, що дозволило в черговий раз продемонструвати всі можливості бездротового обладнання Ruckus при максимальних навантаженнях та отримати безцінний досвід. - зазначив Андрій Мальцев, менеджер проектів DEPS - Масштабна підготовча робота і загальна реалізація проекту пройшли як завжди успішно. Побудоване нами бездротове інтернет-покриття гідно витримало випробування, а підвищені навантаження стали абсолютно непомітними для наших клієнтів. Протягом всього часу проведення форуму відвідувачі мали можливість в будь-який час безперешкодно обмінюватися відео та фотоматеріалами, вести потокове мовлення, користуватися соціальними мережами, мессенджерами і т.д. »

forumkyiv

Київський міжнародний економічний форум (КМЕФ) - постійно діюча дискусійна платформа, учасники якої формують нову стратегію технологічної, соціальної та економічної модернізації України, завдяки діалогу експертів, представників бізнесу і влади, впровадженню кращого світового досвіду. У минулому році захід зібрав понад 700 представників ділових, експертних та громадських кіл. Близько 50 спікерів з різних країн світу - успішних європейських реформаторів, міжнародних і українських експертів - запропонували прогресивні рекомендації, засновані на нових підходах до освіти, науки і "точок зростання" економіки.

Безпека

Компанія Ruckus Wireless є піонером на ринку інфраструктури бездротового зв'язку, який, в свою чергу, дозволяє операторам зв'язку і підприємствам залишатися лідерами завдяки тому, що з'явився попит на високу пропускну здатність додатків і послуг. Технологія Ruckus Smart Wi-Fi перевизначає можливості в продуктивності бездротової мережі з гнучкістю, надійністю та доступністю.

Ruckus Wireless поставляє інноваційні рішення для найбільш важливих проблем, з якими сьогодні стикаються бездротові мережі: як створити доступну надійність і як управляти ростом. Обладнання, програмне забезпечення та послуги Ruckus допомагають підприємствам і операторам зв'язку збільшити діапазон і надійність своїх Wi-Fi мереж, знизити вартість впровадження і забезпечення постійної продуктивності навіть в найважчих умовах.

3 SELECT i.id iid, i.name, i.elements img, i.`publish_up` AS modified, c.id cid FROM `vjprf_zoo_item` i LEFT JOIN `vjprf_zoo_tag`t ON t.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category_item` ci ON ci.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category`c ON ci.`category_id`=c.`id` WHERE t.`name` IN ('форум') AND i.`id`<>63291 AND c.id >0 AND i.`type`='article' AND c.`parent` = 7169 GROUP BY i.`id` ORDER BY `publish_up` DESC LIMIT 0,3