Компанія DEPS виступила технічним партнером DOU Hackathon

02 березня 2015

21 - 22 лютого відбувся черговий DOU Hackathon — захід, під час якого різні фахівці в області розробки програмного забезпечення інтенсивно і згуртовано разом працюють над вирішенням якоїсь проблеми або створенням нової програми або сервісу.

Компанія DEPS виступила технічним партнером DOU Hackathon

У учасників було 24 години, протягом яких необхідно самостійно або в команді написати до фіналу заходу працюючу програму або хак з подальшою презентацією готового проекту. Мову програмування і технологію команди вибирали самостійно.

Компанія DEPS виступила технічним спонсором заходу, організувавши високопродуктивну бездротову мережу на базі обладнання Ruckus Wireless . Для забезпечення надійного Wi-Fi з'єднання було інстальовано 3 точки доступу Ruckus ZF7372, якими керували контролером Ruckus ZD1106. Кожна точка доступу обслуговувала до 80 - 90 бездротових абонентів, забезпечуючи чудову якість зв'язку.

В DOU Hackathon взяло участь понад 200 учасників, які підключили до відкритої гостьової Wi-Fi мережі близько 300 пристроїв. Це був перший DOU Xakaton, коли Wi-Fi повністю забезпечив потреби всіх учасників. Ніяких підключень по Ethernet - тільки Wi-Fi від Ruckus Wireless, при цьому не було відзначено жодної проблеми з продуктивністю або зі швидкістю.

DEPS виступив технічним партнером DOU Hackathon DEPS виступив технічним партнером DOU Hackathon DEPS виступив технічним партнером DOU Hackathon

Докладний фотозвіт дивіться у нас на Facebook → DEPS на DOU Hackathon

Про DOU Hackathon

DOU Hackathon - один з найвідоміших хакатонів на території України.

DOU Hackathon - це територія свободи, творчості і вільної ініціативи. Ця подія «must see» і «must go» для тих, хто вміє читати між рядків коду.

Його мета - об'єднати найкращих професіоналів і дати їм можливість реалізувати свої ідеї. DOU Hackathon дає можливість познайомитися з тими, хто «gets things done», знайти однодумців і втілити свої ідеї в реальність. Це можливість дізнатися щось нове, випробувати свої сили і в кінці кінців створити корисний проект.

Про Ruckus Wireless

Компанія Ruckus Wireless є піонером на ринку інфраструктури бездротового зв'язку, який в свою чергу, дозволяє операторам зв'язку і підприємствам залишатися лідерами завдяки виник попиту на високу пропускну здатність додатків і послуг. Технологія Ruckus Smart Wi-Fi переопределяет можливості в продуктивності бездротової мережі з гнучкістю, надійністю і доступністю.

3 SELECT i.id iid, i.name, i.elements img, i.`publish_up` AS modified, c.id cid FROM `vjprf_zoo_item` i LEFT JOIN `vjprf_zoo_tag`t ON t.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category_item` ci ON ci.`item_id` = i.`id` LEFT JOIN `vjprf_zoo_category`c ON ci.`category_id`=c.`id` WHERE t.`name` IN ('Ruckus Wireless') AND i.`id`<>63293 AND c.id >0 AND i.`type`='article' AND c.`parent` = 7169 GROUP BY i.`id` ORDER BY `publish_up` DESC LIMIT 0,3