Датчики рівня заповнення BrighterBins сертифіковані в Україні

Все більше LoRaWAN пристроїв стають доступними в Україні. І на цей раз сертифікат відповідності отримав ультразвуковий датчик рівня заповнення BrighterBins.

Датчик BrighterBins — це бездротовий пристрій контролю рівня заповнення контейнера побутових відходів. Унікальне апаратне обладнання та інтелектуальна прошивка роблять його найбільш відповідним рішенням для управління збору сміття.

Застосування датчиків BrighterBins:

• Датчик може використовуватися у якості датчика рівня наповнення елеватора зерном, рівня заповнення цистерн різними рідинами, але найбільш широке застосування цих датчиків - контроль рівня заповнення сміттєвих баків.
  • Датчик ультразвуковим методом вимірює ступінь заповнення бака (відстань від датчика до рівня наповненості), температуру і передає дані зі встановленою періодичністю. Завдяки цьому датчик може використовуватися не тільки як датчик рівня заповнення, а й детектор виникнення загоряння.
Детальні характеристики

Демонстрація роботи датчика рівня заповнюваності бака:

Можливість застосування - Розумна система збору сміття:

Розумна система збору сміття

Датчики є в наявності на складі компанії і доступні для тестування.

Слідкуйте за останніми новинами компанії DEPS і телекомунікаційного ринку на нашому Telegram каналі.

Схожі матеріали:

Підключення комунальних активів за допомогою LoRaWAN

Комунальні підприємства на шляху до цифрового трансформації займають одне з лідируючих місць по використанню технології Інтернету речей (IoT).

Технологія LoRaWAN

Специфікація LoRaWAN є широкосмуговий мережевий протокол малої потужності (LPWA), призначений для бездротового підключення «речей», до регіональних, національних або глобальних мереж і орієнтований на основні вимоги до Інтернету, такі як двонаправлена зв'язок, наскрізна безпеку, мобільність і послуги локалізації.

Відбулась виставка Aquatherm Kyiv 2020

Компанія DEPS продовжує активну участь у виставковому русі в Україні. Цього разу відбулась одна з найпопулярніших виставок в Україні - виставка Aquatherm Kyiv 2020, яка проходила з 18 по 21 серпня у виставковому центрі на Лівобережній.

Обладнання Інтернету речей в DEPS!

Весь спектр обладнання для промислового, комунального і побутового Інтернету речей (IoT) тепер на сайті компанії DEPS!

Обладнання Four-Faith в DEPS

Компанія DEPS підписала ексклюзивний договір з Four-Faith - виробником пристроїв Інтернету речей.