Сертифіковано обладнання BDcom

Компанія DEPS оновила сертифікати відповідності УкрСЕПРО на обладнання GEPON (OLT і ONU) виробництва BDCOM.

Були проведені випробування з перевірки основних параметрів передачі, електромагнітної сумісності (ЕМС) та електробезпеки.

За результатами випробувань були оформлені сертифікати та декларації відповідності технічним регламентам по ЕМС, електробезпеки кінцевого обладнання та кінцевим телекомунікаційним пристроям (ONU).

Також вперше проведені випробування та отримані сертифікати УкрСЕПРО на більш продуктивне обладнання BDCOM для гігабітних пасивних мереж (GPON), яке дозволить прискорити впровадження технології PON на мережах абонентського доступу в великих містах України.

Товари у нас в каталозі:

Сертифицирован в УкрСЕПРО

Схожі матеріали:

Пройшов семінар по обладнанню BDcom

1 грудня 2016 р, м Київ. Відбувся семінар по обладнанню BDcom.

Отримано сертифікати УкрСЕПРО на оптичний кабель FinMark типів UT і LT

Компанія DEPS отримала сертифікат відповідності УкрСЕПРО на оптичний кабель FinMark типів UT і LT.

Отриманий сертифікат УкрСепро на кабелі ТМ FinMark

Компанія DEPS отримала сертифікат відповідності УкрСЕПРО на кабельну продукцію ТМ FinMark. Сертифікований весь продуктовий ряд: коаксіальні, оптичні кабелі, кабель кручена пара.

Побудова мереж GPON на базі обладнання ТМ BDcom (семінар по обладнанню BDcom)

1 грудня 2016 р, м Київ. Відбувся семінар по обладнанню BDcom. Олексій Броздняков, інженер з телекомунікаційного обладнання DEPS, детально розповів про стандарт GPON і його основні відмінності від GEPON, принципах роботи і додаткові можливості, які дає використання технології GPON.

Побудова пасивної оптичної мережі (PON) при багатоповерховій забудові. Міжповерхових сегмент (семінар по обладнанню BDcom)

1 грудня 2016 р, м Київ. Відбувся семінар по обладнанню BDcom.Фінальна доповідь Юрія Нікітченко була присвячена побудові PON при багатоповерховій забудові. Доповідач розповів про способи правильної побудови міжповерхового сегмента PON та порівняв різні варіанти побудови.